Fout
  • Contactpersoon is niet gevonden.
m4m logo
  • managers4managers
  • managers4managers2
  • managers4managers3
  • 1
  • 2
  • 3
Managers 4 Managers (M4M) High Level Networking

MANAGERS 4 MANAGERS is een initiatief voor en door zaakvoerders dat een platform creëert om de ondernemers, bedrijfsleiders, managers, starters en beslissingnemers op een informele manier bij elkaar te brengen.Elkaar beter leren kennen, uw relatienetwerk uitbreiden en het bundelen van knowhow, zijn maar enkele van de sterkhouders van dit concept.

M4M Networking: snel en doeltreffende uitbreiding van uw zakelijk netwerk!
M4M Workshops: hoe omgaan met Social Media!
M4M VIP Lounge: speciale netwerkevents waar U de VIP bent!

M4M Networking:

Elke regionale club organiseert jaarlijks 10 business-talk recepties, waar de leden, alsook de bezoekers, elkaar op een ontspannen manier persoonlijk leren kennen. Tijdens de gehele meeting (19 tot 22 uur) worden alle broodjes en dranken voorzien.

Tijdens het socialising gedeelte maakt u kennis met de personen die u reeds ontmoet heeft, of waar u net toevallig naast staat.

Na het boeiende interview met de gastspreker, die noch een politieke, religieuze of commerciële boodschap brengt, is er interactie tussen de spreker en de aanwezigen.

Vervolgens neemt u plaats aan een tafel, waaraan maximum 10 personen zitten, en waar u gebruik gaat maken van het M4M systeem, namelijk de “Greet & Meet”®. Netwerken pur sang.

Achteraf heeft u nog voldoende tijd om uw contacten te verdiepen.

Niet-leden kunnen éénmalig kennismaken als "lid van 1 dag" door de event bijdrage van 30€ te betalen tot 3 dagen voor het event via rekeningnummer BE65 0015 1220 0896.

 

Lidmaatschappen M4M:

Persoonlijk lid voor 1 jaar: 350,00 ex btw 
Bedrijfs 10 beurtenkaart - 1 jaar geldig: 430,00 ex btw ( vanaf 2 personen van hetzelfde bedrijf)

Vraag hier uw inschrijvingsdocument aan.

Volg ons op diverse Social Media, zo blijft u van alles op de hoogte.